Activitate online sedii Bucuresti si Slatina

Incepand cu 13.03, activitatea agentiiilor se va desfasura numai online, prin telefon si email, pana la imbunatatirea situatiei generate de raspandirea virusului Covid-19.

Termeni si conditii

Accesand sau utilizand website-ul www.oltextur.ro, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Acest website este detinut si administrat de SC OLTEXTUR SRL. Agentia de turism OLTEXTUR nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie. 

Drepturile utilizatorului www.oltextur.ro: 

Utilizatorul www.oltextur.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale. 

Obligatiile utilizatorului www.oltextur.ro: 

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita): 

  • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele Dvs;
  • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
  • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei Dvs;
  • neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase;
  • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
  • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site;
  • utilizatorul www.oltextur.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului;
  • utilizatorul www.oltextur.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare;
  • utilizatorul www.oltextur.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Conditii generale de rezervare si achizitionare servicii pe www.oltextur.ro: 

Cererile de rezervare trimise prin intermediul site-ului vor fi considerate drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Completarea formularului nu reprezinta o rezervare ferma, aceasta se va efectua numai in urma platii unui avans si a semnarii Contractului de servicii turistice. Toate ofertele turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea furnizorilor si sunt valabile in limita locurilor disponibile. Verificarea disponibilitatii se face prin contactarea agentiei. Termenii si conditiile furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site. Termenii furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura si vor fi incluse in Contractul de servicii turistice. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Agentia nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport/ terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale. 

Modalitati de plata:

Rezervarile se efectueaza numai dupa plata unui avans sau a sumei integrale (in functie de conditiile ofertei sau de momentul plecarii). 
In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat. Plata se face in baza unei facturi proforme emise de agentie si transmisa pe email. Modalitatile de plata acceptate de agentia noastra sunt: plata la sediul agentiei (numerar sau card), transfer bancar, depunere numerar in conturile noastre, plata cu cardul (prin link de plata MobilPay, numai pentru plati in lei), tichete de vacanta (numai pentru vacante in Romania). Se accepta plati atat in lei, cat si in euro, transformarea din euro in lei se face la cursul BNR+2%. 
Agentia nu-si asuma nicio obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate. 

Acurateţea informaţiei

Informaţiile de pe acest site sunt destinate clienţilor OLTEXTUR din România şi este posibil să nu fie valabile şi pentru alte ţări. OLTEXTUR va recurge la măsuri rezonabile pentru a se asigura că informaţiile de pe acest site sunt corecte şi în conformitate cu datele la zi. Totuşi, OLTEXTUR îşi rezerva dreptul de a schimba specificaţiile produselor în orice moment.
Informaţiile din această pagină de Internet au fost incluse cu bună credinţă, însă sunt doar pentru informare generală. Nu trebuie să vă bazaţi pe ele pentru nici un anumit scop, şi nu se dă nici o interpretare sau garanţie în ceea ce priveşte exactitatea sau întregimea acestora. OLTEXTUR exclude orice responsabilitate, în limitele permise de lege rezultând din accesarea şi utilizarea acestui site.
Este posibil ca informatiile prezentate in descrierile hotelurilor sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori. De aceea, va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa ne cereti informatiile actualizate. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Protejarea informaţiei

OLTEXTUR respectă intimitatea fiecărei persoane care vizitează acest site. Această clauză stipulează ce informaţii poate colecta OLTEXTUR şi cum vor fi acestea folosite.

Informaţie nepersonală şi neidentificabilă colectată automat

În unele cazuri putem colecta automat astfel de informaţii. Exemple despre astfel de infromaţii includ tipul de browser de internet utilizat, tipul de sistem de operare folosit de computerul tău, numele domeniului site-ului de pe care se face conexiunea la site-ul nostru.

Contact

Pentru întrebări sau nelămuri referitoare la datele personale, trimite un e-mail la adresa noastră: sesizari@oltextur.ro sau telefonează-ne la numărul de telefon: 021 210 30 18; fax: 021 211 23 44 sau scrie-ne pe adresa: Bd. N. Balcescu, nr 35, parter, ap. 1, sector 1, Bucuresti.

Legislaţie şi jurisdicţie - drept aplicabil

Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiţii Generale sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.

Contractul cu turistul

Prin completarea oricărui formular din site sunteţi de acord cu Contractul Turistului. Vă rugăm să accesaţi acest link pentru a vizualiza contractul - https://oltextur.ro/contract-pachete-de-calatorie

Prelucrarea datelor cu caracter personal: 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre S.C. Oltextur S.R.L., operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 15073. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de bunuri si servicii. 
Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (cerute la momentul incheierii contractului de servicii turistice), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de bunuri si servicii. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective. 
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai S.C. Oltextur S.R.L. care se ocupa de efectuarea rezervarilor si inregistrarea documentelor financiare. 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la Oltextur, Bd. Nicolae Balcescu, nr 35, sector 1, Bucuresti. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. 

Clauze de neraspundere:

Site-ul www.oltextur.ro este un site cu continut informativ. OLTEXTUR nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii. Informatiile furnizate ne-au parvenit de la furnizori, hoteluri etc in momentul editarii, insa pot suferi modificari despre care nu am fost anuntati. 
Oltextur nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru OLTEXTUR. 
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea OLTEXTUR. 
OLTEXTUR nu va putea fi adusa raspunzatoare fata de nicio persoana/ entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.oltextur.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni. 
OLTEXTUR actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice - denumiti in continuare Furnizori.
OLTEXTUR nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site. 

Modificari in termenii si conditiile de utilizare:

OLTEXTUR poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate. 

Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.oltextur.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Program

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.