Circuit BENELUX: BELGIA – OLANDA - LUXEMBURG

Intrebari despre oferta? Contacteaza-ne!

021 210 30 18
0249 411 411
Luni-Vineri: 10:00-18:00

Intinerariu

Bruxelles - Belgia;
Delft - Olanda;
Haga - Olanda;
Luxemburg - Luxemburg;
Rotterdam - Olanda

de la 699 €

Program

PROGRAMUL EXCURSIEI

Pentru plecarea din 01 August:
Ziua 1 | BUCURESTI – AMSTERDAM – ALMERE
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1372 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 07:00 si aterizare la Amsterdam la ora 09:00. Amsterdam este un oras cu peste 700 de ani de istorie ce ofera vizitatorilor o incursiune intr-o lume diferita, unde istoria se imbina perfect cu modernismul, iar cultura are un loc aparte printre tumultoasa viata de noapte. Tur de oras cu ghid local Amsterdam: Piata Dam, Palatul Regal, Gara Centrala, Piata de Flori, Piata Rembrand, fabrica de Diamante Coster, Rijksmuseum sau muzeul Van Gogh. Din Amsterdam plecam catre Almere, unul dintre cele mai noi orase din Olanda cu superbe zone rezidentiale, parcuri si o infrastructura de invidiat, situat la doar 20 de minute de centrul Amsterdamului. Cazare hotel Best Western Plus Plaza 4* sau similar Almere.

Pentru plecarea din 29 August
Ziua 1 | BUCURESTI – AMSTERDAM - ROTTERDAM
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 11:55 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1374 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 13:55 si aterizare la Amsterdam la ora 15:55. Plecam catre Rotterdam, cel mai important oras comercial al Olandei si in acelasi timp cel mai mare port al Europei. Tur de oras in Rotterdam. Din 1962 pana in 2004, Rotterdam a fost cel mai aglomerat port din lume, fiind depasit in 2004 de Shanghai. Un oras cosmopolit, unde casele de caramida au fost inlocuite cu zgarie norii din sticla si otel care gazduiesc birourile numeroaselor companii internationale care isi au sediile aici. Un obiectiv remarcabil al orasului il reprezinta Casele Cubice, creatie a arhitectului Piet Blom care si-a dorit sa construiasca un sat intr-un oras. Fiecare casa este gandita sa reprezinte un copac in forma abstracta, intreg complexul reprezentand o padure. Turnul Euromast ofera o panorama superba a intregului oras dar si a portului, de la o altitudine de 96 m si este inclus in Federatia Mondiala a Marilor Turnuri. Cazare NH Capelle 4* sau similar Rotterdam.

Pentru plecarea din 01 August:
Ziua 2 | ROTTERDAM – HAGA – DELFT
Mic dejun. Astazi vom vizita alte trei repere importante ale Olandei si anume Delft, Rotterdam si Haga. Rotterdam este cel mai important oras comercial al Olandei si in acelasi timp cel mai mare port al Europei. Din 1962 pana in 2004, Rotterdam a fost cel mai aglomerat port din lume, fiind depasit in 2004 de catre Shanghai. Un oras cosmopolit, unde casele de caramida au fost inlocuite cu zgarie norii din sticla si otel care gazduiesc birourile numeroaselor companii internationale care isi au sediile aici. Un obiectiv remarcabil al orasului il reprezinta Casele Cubice, creatie a arhitectului Piet Blom care si-a dorit sa construiasca un sat intr-un oras. Fiecare casa este gandita sa reprezinte un copac in forma abstracta, intreg complexul reprezentand o padure. Turnul Euromast ofera o panorama superba a intregului oras dar si a portului, de la o altitudine de 96 m si este inclus in Federatia Mondiala a Marilor Turnuri. Haga este capitala administrativa a Olandei si resedinta Familiei Regale, un oras de importanta internationala si o casa pentru multe culturi diferite. Palatul regal si Tribunalul Penal International sunt printre obiectivele cele mai importante ale Hagai. Delft este un oras renumit pentru ceramica albastra care ii si poarta numele. Pe langa fabrica de ceramica, se poate vizita piata centrala cu statuia lui Hugo Grotius, biserica Noua construita in 1396 sau casa lui Johannes Vermeer. Intoarcere in Almere. Cazare hotel Best Western Plus Plaza 4* sau similar Almere.

Pentru plecarea din 29 August
Ziua 2 | AMSTERDAM - HAGA
Mic dejun. Excursie la Haga, care este capitala administrativa a Olandei si resedinta Familiei Regale, un oras de importanta internationala, o casa pentru multe culturi diferite. Palatul regal si Tribunalul Penal International sunt printre obiectivele cele mai importante ale Hagai. Apoi mergem catre Amsterdam, un oras cu peste 700 de ani de istorie ce ofera vizitatorilor o incursiune intr-o lume diferita, unde istoria se imbina perfect cu modernismul, iar cultura are un loc aparte printre tumultoasa viata de noapte. Tur de oras cu ghid local Amsterdam : Piata Dam, Palatul Regal, Gara Centrala, Piata de Flori, Piata Rembrand, fabrica de Diamante Coster, Rijksmuseum sau muzeul Van Gogh. Timp liber la dispozitie in Amsterdam. Intoarcere la hotel. Cazare NH Capelle 4* sau similar Rotterdam.

Ziua 3 | OLANDA – BRUXELLES
Mic dejun. Plecam catre Bruxelles - capitala Belgiei, oras multicultural si multilingv, unul dintre sediile Parlamentului European, sediul Comisiei Europene si al Consiliului Uniunii Europene. Un amestec de vechi si nou, de traditional si international, de stradute inguste si bulevarde largi, regalitate si democratie fac din Bruxelles o capitala cu totul si cu totul speciala ce poate aspira cu usurinta la titlul de capitala de facto a Europei. Tur de oras cu ghid local in Bruxelles: Parcul Jubileului, Palatul Regal, Basilica Sacre Coeur, Palatul de Justitie, Platoul Heysel. Transfer la hotel si check-in. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare la hotel NH Brussels Louise 4* (plecare 01 august) / Pullman Brussels Centre Midi 4* (plecare 29 august) sau similar Bruxelles.

Ziua 4 | GENT – BRUGES
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau excursie optionala la Bruges & Gent. Plecam spre pitorescul Bruges, supranumit si “Venetia Nordului”, fosta capitala a Culturii Europene in 2002. Vizitam vechiul centru istoric, a carui frumusete si conservare deosebita i-a adus protectia sub patrimoniul UNESCO: Palais Provincial, Catedrala Notre Dame - ce adaposteste statuia Fecioarei Maria din marmura alba care a fost creata de marele Michelangelo. Continuam cu vizitarea oraselului Gent – „perla Flandrei”, oras cu puternice accente flamande, canalele romantice, stradute medievale, catedrala, muzee. Putem vizita: Turnul cu Ceas (Belfort), Catedrala, Castelul Gravensteen. Intoarcere la Bruxelles. Cazare la hotel NH Brussels Louise 4* (plecare 01 august) / Pullman Brussels Centre Midi 4* (plecare 29 august) sau similar Bruxelles.

Ziua 5 | BRUXELLES – NAMUR – LUXEMBURG
Mic dejun. In aceasta dimineata plecam catre Luxemburg si in drumul nostru ne oprim sa vizitam Namur, adevarata comoara ascunsa a Belgiei care ne va incanta privirile. Namur este capitala provinciei cu acelasi nume in regiunea Valonia din Belgia. Orasul este dominat de cetatea medievala ce sta pe promontoriul de la confluenta fluviilor Sambre si Meuse. Datorita pozitiei sale strategice orasul a fost teatru de operatiuni pentru numeroase batalii de-a lungul istoriei, cea mai recenta fiind in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Dar acest lucru nu a oprit orasul sa infloreasca si sa se dezvolte cu fiecare provocare. Astazi Namur concureaza cu alte orase europene precum Viena, Paris sau Berlin pentru a fi numit una dintre cele mai bune destinatii europene ale anului 2020. Printre principalele atractii ale orasului se numara Catedrala Sf. Aubain realizata in stil baroc unde se afla altarul si coroana de aur a contilor de Namur si Biserica Iezuita Sf. Loup construita in secolul al XVII-lea, tot in stil baroc, ale carui elemente definitorii sunt coloanele realizate din marmura rosie. Clopotnita din Namur, cunoscuta si sub numele Turnul Saint Jacques, este una dintre cele 56 de clopotnite din Belgia incluse in patrimoniul UNESCO. Unul dintre cele mai importante muzee de arheologie din Belgia se afla la Namur. Muzeul de Arheologie din Namur este situat intr-o cladire istorica ce este ea in sine o comoara arhitecturala (Meat Hall) si ofera vizitatorilor sai oportunitatea sa admire importante colectii de artefacte din perioadele romana, franca si merovingiana. Plecam din pitorescul Namur si ne indreptam catre Luxemburg. Cazare la hotel Novotel Luxembourg Kirchberg 4* (plecare 01 august) / Double Tree by Hilton 4* (plecare 29 august) sau similare Luxemburg.

Ziua 06 | LUXEMBURG
Mic dejun. Suntem in Luxemburg, capitala Marelui Ducat de Luxemburg, una din cele trei capitale ale Uniunii Europene. De-a lungul istoriei a avut intodeauna o importanta majora datorita localizarii sale strategice in inima Europei. In centrul vechi al Luxemburgului vom putea admitra: Piata Armelor dominata de Palatul Municipal, Piata Wilhelm – unde se afla Primaria din anul 1830 si statuia marelui duce de Luxemburg – Wilhelm II al Olandei, Platoul Sf. Spirit - punct de belvedere, Monumentul Solidaritatii Nationale, Bock - stanca pe care a fost construit primul castel al ducatului, fortificatiile si cazematele, Turnul Iacob, statuia lui Goethe, Promenada Cornichei – se afla pe marginea vechilor fortificatii si mai este numit si "cel mai frumos balcon al Europei". Timp liber la dispozitie in Luxemburg. Cazare la hotel Novotel Luxembourg Kirchberg 4* (plecare 01 august) / Double Tree by Hilton 4* (plecare 29 august) sau similare Luxemburg.

Ziua 7 | LUXEMBURG - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei KLM KL1736 ce decoleaza la ora 06:10 cu destinatia Amsterdam. Sosire la Amsterdam la ora 07:15 si imbarcare pe zborul KL1373 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 09:30 si sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 13:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 20 de participanti)
• Excursie la Bruges & Gent Tarif: 45 Euro/persoana si include: autocar, ghid insotitor

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

DOCUMENTE DE CALATORIE
• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic European, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru (30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia).
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul cu pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporar, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Nr. Zile : 7 zile
Transport oferit : Avion

tarife standard

Plecari in data

Pret / Persoana

Rezerva

29/08/2020

699 €

Pentru disponibilitati si alte tipuri de camere, reduceri copii etc, va rugam contactati agentia la numarul 021.210.30.08
Oferta este valabila in perioada mentionata, in limita locurilor disponibile

Servicii incluse

•Zbor direct Bucuresti – Amsterdam, Compania KLM
•Zbor Luxemburg – Bucuresti, via Amsterdam, Compania KLM
•Transport cu autocar local conform programului
•Cazare 6 nopti la hoteluri de 4* astfel:
-2 nopti cazare cu mic dejun la hotel Best Western Plus Plaza Almere 4* sau similar (plecare 01.08) respectiv hotel NH Capelle 4* sau similar Rotterdam (plecare 29.08)
-2 nopti cazare cu mic dejun la hotel NH Brussels Louise 4* (plecare 01.08) respectiv hotel Pullman Brussels Centre Midi 4* (plecare 29.08) sau similare Bruxelles
-2 nopti cazare cu mic dejun la hotel Novotel Luxembourg Kirchberg 4* (plecare 01.08) respectiv Double Tree by Hilton 4* (plecare 29.08) sau similare Luxemburg
•Tur de oras cu ghid local la Amsterdam
•Tur de oras cu ghid local la Bruxelles
•Tur de oras Luxembrug
•Vizite si excursii conform programului la: Haga, Rotterdam, Namur
•Insotitor roman de grup

Servicii neincluse

•Taxele de aeroport si combustibil: 199 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
•Taxele de oras, acolo unde se aplica (se achita la receptie)
•Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
•Intrarile la obiectivele turistice se achita individual la fata locului
•Excursiile optionale
•Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Suplimente

Al treilea adult in camera dubla cu pat suplimentar-699 Euro
Copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti-499 Euro
Adult in camera single-899 Euro (pentru plecare din 01.08.2020), 999 Euro (pentru plecare din 29.08.2020).

Program

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.