Activitate online sedii Bucuresti si Slatina

Incepand cu 13.03, activitatea agentiiilor se va desfasura numai online, prin telefon si email, pana la imbunatatirea situatiei generate de raspandirea virusului Covid-19.

Modalitati de plata

Plata se va face in baza facturii emise de agentie. In cazul in care trimiteti tichete de vacanta prin curier/posta, factura fiscala se va emite dupa receptionarea tichetelor.
Pentru serviciile turistice externe plata se va efectua fie in EUR, fie in RON. In cazul in care plata se va efectua in RON se va calcula la cursul BNR din ziua platii +2% comisionul de risc valutar din ziua emiterii facturii.
Toate ratele contractului se vor achita in aceeasi moneda, aleasa initial!

Tichete/carduri de vacanta: Cu vouchere de vacanta se pot achita doar vacante in Romania. Unitatile emitente cu care avem contract sunt: Edenred, Up Romania/Cheque Vacances, Sodexo.
Ne puteti trimite tichetele de vacanta prin curier sau prin posta cu confirmare de primire.
Cardurile de vacanta pot fi folosite numai la POS-ul din incinta sediilor noastre, nu se pot folosi pentru plata online.

Numerar la sediile agentiei: in RON sau EUR.
Plata in numerar se poate face in RON sau EUR la sediile noastre.

Plata prin POS la sediile agentiei: in RON sau EUR. Carduri acceptate: Visa, Mastercard, Maestro.
Plata in 3 rate cu card Star BT sau 2% puncte de fidelizare.

Depunere la banca:in baza facturii, depunere numerar la orice sucursala Banca Transilvania (RON sau EUR), fara comision de depunere.

Transfer bancar:in conturile specificate pe factura, RON sau EUR.

Plata online cu cardul: Posibil doar pentru RON. Pentru a finaliza plata cu cardul online este necesar sa ne solicitati emiterea unui link de plata, generat cu ajutorul platformei de plati online mobilPay. Acesta va fi trimis pe mailul Dvs impreuna cu factura proforma.

Program

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.