Modalitati de plata

Plata se va face in baza facturii emise de agentie.

Pentru serviciile turistice externe plata se va efectua fie in EUR, fie in RON. Transformarea valutei in RON se va efectua la cursul de vanzare al Bancii Transilvania.

Va rugam sa specificati optiunea pentru moneda in care se va face plata (euro sau lei) si modalitatea de plata preferata.

Numerar la sediile agentiei: in RON sau EUR.

Plata prin POS la sediile agentiei: in RON sau EUR. Carduri acceptate: Visa, Mastercard, Maestro. Plata in 3 rate cu card Star BT sau 2% puncte de fidelizare.

Depunere la banca: in baza facturii, depunere numerar la orice sucursala Banca Transilvania (RON sau EUR), fara comision de depunere.

Transfer bancar: in conturile specificate pe factura, RON sau EUR.

Plata online cu cardul: Pentru a finaliza plata cu cardul online este necesar sa ne solicitati emiterea unui link de plata, generat cu ajutorul platformei de plati online mobilPay. Acesta va fi trimis pe mailul Dvs impreuna cu factura proforma.
Pentru platile in Euro, suma minima este 500 euro.

Pentru cardurile de vacanta, se adauga comision 2,5% la valoarea tranzactionata (perceput de procesatorul de plati).

Tichete/carduri de vacanta: Cu vouchere/carduri de vacanta se pot achita doar vacante in Romania. Unitatile emitente cu care avem contract sunt: Edenred, Up Romania/Cheque Vacances, Sodexo.

Ne puteti trimite tichetele de vacanta prin curier sau prin posta cu confirmare de primire.

Plata cu cardurile de vacanta se poate face la POS, in agentie, sau prin plata online (+ comision 2,5%/tranzactie, perceput de procesatorul de plati).

Program

Luni-Vineri 10:00 - 16:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 17:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 16:00

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.