Conditii iesire din tara


Fiecare pasager este raspunzator de valabilitatea documentelor necesare calatoriei (pasaport,CI).  

Pentru calatoria in tarile Uniunii Europene, este necesar sa detineti carte de identitate sau pasaport valabil. Se accepta si pasapoarte temporare.

In tarile din afara Uniunii Europene, este obligatoriu sa detineti pasaport valabil min. 6 luni de la returul in tara. Atentie: unele tari nu accepta pasapoarte temporare!

Copiii sub 14 ani au nevoie de pasaport individual, nu pot calatori in baza certficatului de nastere!

Pentru conditiile de calatorie in destinatia dorita, va rugam sa consultati informatiile actualizate de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe: http://www.mae.ro/travel-conditions


Conditii speciale pentru minori:


Conform reglementarilor in vigoare minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: 

  • sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; 
  • sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; 
  • adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Agentia nu este raspunzatoare de refuzul autoritatilor vamale de a permite turistului intrarea / parasirea tarii. 

Program

Luni-Vineri 10:00 - 16:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 17:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 16:00

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.